Spirit Guide Opleiding

Deze nieuwe tijd vraagt om een nieuwe generatie gidsen, die naast mensen willen lopen, om de juiste condities te scheppen door middel van healing, reading en rituelen. Zodat het lichaam, de denkgeest & de ziel zichzelf kan genezen. Dit is waar de titel Spirit Guide in essentie over gaat. Jij die mensen wil helpen te herinneren aan hun ware zielskracht & potentie. Jij die zich open wil stellen als een zuiver kanaal, om het juiste medicijn door je heen te laten stromen precies op het juiste moment, in afstemming met de hemel, de aarde en alles daartussenin.

Belichaamd in de elementen en de seizoenen binnen & buiten onszelf.

DSC02297

''Deze opleiding is speciaal voor diegene die anderen
willen begeleiden op het pad van (zelf)heling, magie & liefde.''

Inhoud opleiding

Deze opleiding is anders dan andere trainingen. Op dit pad reizen we af tot in de allerdiepste essentie van ons bestaan: we raken het mystieke. Het is een avontuur, een reis en een volledig arriveren in jezelf op verschillende lagen. Hoe de druïden, heksen en sjamanen van oorsprong werden opgeleid: mondeling, via verhalen, via inwijdingen, uitdagingen en ceremonies.

Het neolithisch sjamanisme zit in ons DNA.
Wij zijn het Runen volk: hoeders van het elfenrijk, de paddenstoelen en de bomen. De medicijnmensen die hier op dit land woonde, vanaf het Neolithicum. Op dit pad herinneren en eren we de wijsheid van onze voorouders en onze wortels. Ook als je hier niet geboren bent of van andere afkomst bent en jouw pad je hier naartoe heeft geleidt. Dan is dat om een reden. Samen weven wij de draden van ons bestaan en verder in de toekomst. 

Jouw unieke blauwdruk

Naast technieken en vaardigheden, waar de helft van de opleiding uit zal bestaan, is er veel ruimte om jouw eigen medicijn te ontdekken, te verdiepen en verfijnen.
Datgene wat er door jouw lichaam heen wil stromen, jouw unieke blauwdruk.

Het pad dat jouw ziel al vele levens eerder heeft gelopen en zich hier wil herinneren en tot uiting wil brengen.

Wat kun je verwachten..

DSC03761

Spirit Guide Opleiding

Mediumschap & energetische healing Sjamanisme & hekserij
Therapeutische vaardigheden & trance reizen

↠ September start de nieuwe groep
↠ Lengte: 6 maanden
↠ 8 lesdagen
↠ Prijs: € 2.222,- ex. btw.
↠ Locatie: Meijboomlaan 1a, Wassenaar

↠ Mail als je een telefonische intake zou willen.

Meer informatie over de specifieke inhoud van het programma wordt verstrekt per mail bij een telefonische intake.

Data: 12 en 13 september, 25 oktober, 16 november, 14 december, 16 en 17 januari, 15 februari.

DSC04911

Samen herinneren wij

↠ De opleiding tot Spirit Guide is een inwijding in het pad van de moderne medicijn man/vrouw.

↠ De opleiding duurt 6 maanden.

↠ We doorlopen samen de seizoenen, vanuit ons inheems (Europees) Sjamanisme, zo binnen en buiten onszelf. Dit betekent veel innerlijk proceswerk, zodat je als belichaamde beroepsbeoefenaar aan de slag kunt met het ondersteunen van mensen.

↠ De opleiding omvat de gouden driehoek van mijn werk: healing technieken, mediumschap & sjamanisme.

DSC00576-bewerkt

Intuïtief ondernemen

Naast de informatie en spirituele kennis die je krijgt aangereikt zit de grootste waarde van deze opleiding in de diepere lagen. Het is een activatie van iets dat voorbij woorden gaat. De enige manier om daarachter te komen is om er in te springen. Om je over te geven aan dit pad van medicijnvrouw/man en te vertrouwen op je intuïtie. Dat is de eerste uitdaging. Kies je ervoor om te vertrouwen? Je over te geven? In het diepe te springen?

↠ De opleiding sluit aan op het gebied van business & praktijkvoeren: om te leren hoe we de mystieke kennis van de priester(es) en medicijnvrouw/man kunnen verweven met de moderne praktijk. Een nieuw soort bedrijfsvoering, namelijk vanuit overvloed en samenwerking in plaats van schaarste, concurrentie en macht.

Testimonials

The gates are open

Voel je een 'ja' vanuit je ziel, hart en lichaam? Meld je aan via de button.

No event found!