Reviews

Op deze pagina lees of bekijk je de ervaringen van anderen.

In Element retreat

Ik ben eigenlijk alleen maar onder de indruk van hoe jullie dit hebben gedaan en nog steeds een beetje sprakeloos. De week zo zat bizar goed in elkaar. Alles kwam aan bod. De strenge, directe maar liefdevolle aanpak is precies wat ik nodig had om te beseffen wat ik eigenlijk al wist. En op me daarna op het pad van mijn hart te zetten. Woorden schieten eigenlijk te kort voor wat deze week me heeft gebracht en hoe jullie dat hebben gedaan. Elke dag was er ruimte om een overtuiging of trauma te takelen en zag je iedereen steeds meer openen. Ook al voelde het soms alsof je maar een mini-probleempje aan het oplossen was, achteraf blijkt dat eigenlijk dat je een veel groter veld aan het doorvoelen en oplossen bent. En ook het boven water brengen van problemen die ik zelf niet doorhad, maar het wel zoveel lichter voelt nu ik die niet meer met me meedraag in mijn lichaam. Elke dag werd de groep hechter, als een familie. De ruimte voor afwisseling tussen keihard aan jezelf werken, huilen, stiltes, lachen, magie, gezelligheid, dansen, vreugde was prachtig en was een mooie flow. Aan het einde van de week voelde het ook meer dan goed. Het voelde alsof de cirkel rond was. Het was klaar, ik wilde naar huis en had daar zin in. Ik voelde me weer met beide benen op de grond gezet, maar dan krachtiger en steviger. Letterlijk. Ik heb nu zoveel tools dat het oprecht voelt alsof ik mezelf kan redden én ik kan met energie-balletjes spelen. Wat wil je nog meer? En dan nog het land van Yemaya: ook daar schieten de woorden voor tekort. Wat een bijzondere plek en hoe perfect voor dit retreat. Elke dag als ik naar de tempel liep, had ik het gevoel alsof ik ergens in Frankrijk was en dat gaf me een gelukzalig vakantiegevoel. Rust, veiligheid, natuur. De hele week op de blote voeten kunnen lopen. De bomen! Ik had elke dag wel een keer kippenvel van de magie die er rondvliegt. Ook sliep ik er beter dan thuis. Lieve bijzondere schatten, 1000 maal dank voor deze life changing ervaring. Bedankt voor het zien, horen, voelen, het in mijn kracht zetten. Ik merk dat ik nog steeds aan het verwerken / landen ben, maar dat het warm voelt van binnen. Ik ben (even) voldaan. En die rust was ik lang kwijt. Dus ja, er is iets veranderd in mezelf en letterlijk in mijn houding. Er is echt een versie van mezelf van voor het retreat en na het retreat.
Amy
De in element retreat. Ja, hoe geef je daar nou woorden aan? Dat is best wel lastig als er op zoveel lagen dingen zijn gebeurd. Het was een sprong in het diepe die ik vol vertrouwen en met gezonde spanning tegemoet ging. De begeleiding van Liona, Naomi en Thijs maakt het van begin af aan een veilige space waarin alles er mag zijn. Vol wijsheid en kracht geven ze dit vorm, waarin ze ook eerlijk en hard zijn als dit nodig is. Alles er laten zijn is heus niet altijd even makkelijk, maar juist de ruimte krijgen om die moeilijkheden vol onder ogen te zien. Dát is heel waardevol. Als je bereid bent je hier aan over te geven, je in het donker te bewegen, is er ook uiteindelijk weer licht. Een ongoing proces, een soort dans van het leven. Een dans die we in deze week mochten (her)ontdekken en verrijken met het werken rondom de elementen. Op het mooie land van Yemaya en met een bijzondere tribe mensen mochten we deze samen maar ook geheel op onze eigen manier vormgeven. Ik ben onwijs dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Door deze week heb ik echt flinke stappen in mijn eigen proces kunnen zetten, ben ik helemaal geland in mijn hele lijf en zijn en is mijn hartenkracht geactiveerd.
Joryl
Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan - en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed. Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!
Astrid
Woorden doen voor mij wel echt te kort om uit te leggen hoe geweldig ik de week vond, maar de week was magischer en geweldiger dan ik van tevoren had verwacht. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond de opbouw van de week superfijn. Het programma en de rust daarin vond ik ook prima. Ik vond het ook fijn dat jullie daarin wel flexibel waren door het programma aan te passen aan de hand van de vibe van de groep. Super bijzonder. Ik vond het daarnaast ook prettig dat we de zoom sessie hebben gehouden. Al was het alleen al voor het gevoel om nog een keer als tribe bij elkaar te komen en het gevoel ervan te voelen. Als eerste heb ik de hele week ten volste genoten om naar de wisselwerking te kijken van jullie drie. Ik vond het echt magisch om te zien hoe goed jullie op elkaar ingespeeld waren en zo erg genoten van het organiseren van de hele week. Hoe blij jullie waren als wij diep down gingen. Maar dan op een super positieve manier. Ik heb zoveel bewondering voor de magie die jullie hebben opgebracht in de groep. Ik hoop dat ik dat ter zijner tijd ook kan gaan doen.
Leanne
Dit was een plek, een week waar je geen maskers van de sociaal geaccepteerde wereld droeg. De direct eerlijk en openheid je als een warme knuffel tegemoet kwam rennen. Een plek om te ZIJN, in plaats van je mee te laten slepen. Word er een je gevraagd om echt eens te gaan zitten en voelen. Te onderzoeken en te ontdekken. Om te connecten met je innerlijke ik en vooral om los te laten en te helen. HELING is eigenlijk het grootste word wat er allemaal gebeurd, samen met MAGIE. Wat je kan verwachten is dat je de mensen in de groep die je op de eerste indruk het meest uit de weg zou gaan lopen, het eerst op je af komen en het snelst me zal connecten, je triggeren om opzoek te gaan naar de 'waarom'. De liefde van de groep (je tribe) je hart sneller laat kloppen en de oordeelloosheid en vakkunde van Naomi, Liona en Thijs je omver blazen. Maar nog meer zal je je echte eigen 'oer' krachten ondervinden, terug vinden en van je tenen tot aan je kruin kunnen voelen, gebruiken en lief hebben. Wat er gebeurd is niet in woorden uit te drukken maar het resultaat is mind blowing. DANKJEWEL.
Melinde
Een week lang op mijn eerste Retreat op dit prachtige landgoed. Van te voren was het programma van de week niet gedeeld, zodat we er onbevangen in zouden stappen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik dacht, een beetje mediteren, een beetje yoga, gezond eten met misschien een vleugje werken aan jezelf. Maar verder toch gewoon vooral lekker relaxen. Boy, I couldn’t be more wrong! Een week lang wordt er onder begeleiding van Naomi, Liona en Thijs gewerkt aan het peuteren in het brei(n)werk van je onderbewuste. Eerst wordt het wat uit elkaar gerekt, dan worden er kleine lusjes uit gefriemeld en vervolgens worden er vakkundig en vastberaden hele draden uitgetrokken, zodat je uiteindelijk uit elkaar valt en je niets anders kunt dan je brei(n)werk opnieuw creëeren. Oude ingesleten patronen worden duidelijk gemaakt, ver ver weg gestopte demonen worden naar boven gehaald, zo ver weg gestopt dat je niet eens wist dat ze er waren. Langzaam, en soms heel snel, vielen alle puzzelstukjes van mijn leven in elkaar. Waarom ik me op bepaalde momenten voel zoals ik me voel, waarom bepaalde mensen in mijn leven zijn gekomen en ook weer zijn gegaan, waarom in bepaalde relaties gebeurd is wat er gebeurd is. Waarom sommige dingen zich steeds maar blijven herhalen, steeds in een andere vorm zodat je het niet herkend. Hoe ik daar achter ben gekomen? Daar zijn eigenlijk nog steeds geen woorden voor. Ik heb innerlijke reizen gemaakt, naar vorige levens terug gegaan, ik heb gegild, geschreeuwd, gehuild. Ik ben opgetild, beschenen door heilig licht, ik ben uit elkaar gespat, gestorven en opnieuw geboren. Maar altijd, door alles heen ben ik vooral gedragen. Door mijn tribe, de mensen die in een week tijd in mijn hart zijn gekropen, maar vooral door de onvoorwaardelijke liefde en vakkundige handen van Naomi, Liona en Thijs. Zij weten op een doortastende, liefdevolle manier door je weerstand heen te breken, om je daar te laten te komen waar het werkelijk om draait. Om je vervolgens te ontdoen van je ballast, zodat je je ware potentieel kunt gaan leven. Om dat te kunnen en te gaan doen waar je in dit leven voor geboren bent. Ze laten je ziel weer herinneren en weten. Ik heb eindelijk gezien wat ik altijd al wist en geloofde. MAGIE BESTAAT ECHT!
Wendy

1:1 Healing traject

Mijn sessies bij Naomi heb ik als heel bijzonder ervaren. Dankzij haar holistische benadering en diepgaande kennis van Chinese geneeskunde hebben we samen op een voor mij unieke manier naar een verlichting van klachten kunnen werken. Een belangrijk thema was daarbij hoe ik meer energie en mentale vitaliteit kon bereiken. Door hypno te combineren met een begeleide visualisatie kwamen er ook hele heldere haast trip achtige belevingen naar voren waarin ik verrast werd welke onderdelen van mijn verleden mij nog steeds negatief beïnvloedden op onbewust niveau. Kortom, een magische reis door je innerlijk en een liefdevolle begeleiding om je best mogelijke zelf te kunnen worden.
Toon (31)
Ik heb Naomi leren kennen via de podcast ‘Leven zonder stress’ van Patrick Kicken. Er was iets in mij dat mij zij dat ik haar moest spreken. Het contact was snel gelegd. Inmiddels is dat nu bijna een jaar geleden en heb ik sindsdien een aantal sessies, real life & online met haar gedaan. In elke sessie heb ik haar kracht mogen ervaren. De rust, de intelligentie maar ook het ongecompliceerdheid die zij in de sessies weet in te brengen is indrukwekkend. Ze weet elke keer weer een grote mate van zorg maar ook keiharde realiteit in haar sessies aan te brengen. Wanneer ik in haar nabijheid bent gebeurd er altijd weer iets ‘magisch’ waardoor ik in staat ben stappen te maken in mijn fysiek & psyche. Ik ben haar daar eeuwig dankbaar voor.
Norbert (59)
Ik kan je nog steeds niet precies uitleggen wat zij doet tijdens een sessie, maar voor mij voelt het als een trip in mijn onderbewustzijn. Door de burn-out was ik mezelf volledig kwijt, dankzij visualisaties ontdek ik weer wat er voor mij echt toe doet. Door Naomi’s warme en persoonlijke aanpak kan dat ook nog eens in een fijne omgeving, wat enorm helpt. Nu zou ik niet eens meer terug willen naar mezelf van voor mijn burn-out.
Astrid (32)
Ik kwam bij Naomi met de vraag of zij me kon helpen te leren ontspannen. Ik ervoer stress en sliep slecht. Door kritische vragen te stellen en te luisteren zonder te oordelen, kreeg ze al snel een goed beeld van wat er volgens haar nodig was om mij te helpen. De balans tussen ‘met beide benen op de grond’ en ‘schakel die gedachten maar even uit,’ maakt dat ik me elke keer veilig voel bij Naomi. Ze begeleidt je door het proces door heldere uitleg te geven en geeft je haar volle aandacht. Ik kijk elke keer weer uit naar mijn momenten met Naomi!
Sander (37)
Vanaf het eerste begin voelde ik me ontzettend welkom bij Naomi. Haar rust, haar uitstraling, haar warmte… Gedurende het traject zijn we samen op een reis gegaan zonder te weten waar te eindigen. Dat was voor mij ontzettend spannend, maar Naomi heeft mij zoveel vertrouwen gegeven. Zij stond aan mijn zij gedurende mijn zoektocht in allerlei nieuwe werelden, met een fijne nuchterheid en heerlijke lach. En daarnaast heeft ze een hoeveelheid kennis… je kan uren naar haar luisteren. Het was mijn eerste ervaring met een holistische benadering van knelpunten in mijn leven en ik ben onwijs blij dat Naomi op mijn pad is gekomen.
Lisette Zeegers (28)
Lieve Naomi, wat ben ik dankbaar dat jij in mijn leven gekomen bent en me weer een stukje dichter bij mezelf en bij mijn helingsproces hebt gebracht. De praktische kennis & tools waar ik nu altijd op kan terugvallen, maar misschien nog wel veel meer wat je op onbewust niveau teweeg hebt gebracht door ‘gewoon’ jou te zijn. Dat valt niet in woorden te omschrijven. Universe Knows, je bent een ware engel op aarde, een mega inspiratiebron. Kijk uit nog meer van je te leren tijdens de Reiki cursus.
Jolie (27)
Naomi maakt met haar warme hart en helende handen een wonderlijk mooie ervaring van een reiki behandeling. Ze luistert echt naar me, naar wat ik zeg, maar vooral ook naar wat mijn lijf haar vertelt. Waardoor ze healing kan geven precies waar het nodig is. Het is magisch en fijn en na afloop ga ik weg met het gevoel dat ik de wereld aankan.
Laura (31)
Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan - en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed. Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!
Mitch (29)
Een week van innig samenzijn met jezelf (en anderen), met gezonde voeding, een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma met veel diversiteit aan oefeningen om een stukje van je verleden los te laten en je te heroriënteren op de toekomst. Omkleed door de Oosterse Geneeskunde en holistische kijk op het leven wordt Oost en West samen gebracht en een nieuwe invalshoek op het leven beschouwd. Persoonlijk hoogtepunt was voor mij het ademwerk, bizar om te zien hoe effectief deze relatief eenvoudige methode werkt en wat een enorme impact dit had op de hele groep. Jullie hebben allen keihard gewerkt om dit zo goed mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn.
Marcella (25)
Heel bijzonder om te ervaren dat Naomi op afstand precies kon voelen waar mijn blokkade en de pijn zat. Ik voelde haar liefdevolle aanwezigheid in de ruimte waardoor ik meer kon ontspannen in de pijn van mijn migraine aanval. Alsof ze me er doorheen gidste.
Mariette (32)

Healing ceremonie

Ik ben de afgelopen 2 dagen enorm geaard en voel me puur verbonden met mezelf. Ik sta met de kringmeditatie met mijn hoofd naar beneden gebogen, Naomi zet met haar woorden en kracht mijn intentie zoveel kracht bij, dat dit een enorm inzicht geeft in mijn zijn. Ik voel dit met zoveel power door iedere vezel in mijn lichaam binnenkomen.
Esther (28)
Ik heb de healing als heel prettig, fijn, zacht, vertrouwd ervaren. Naomi neemt je met haar prachtige, zachte stem maar ook zo duidelijk en overtuigend mee naar een prachtige plek. Waar ik tot rust kwam, waar ik mijn intentie aandacht mocht geven.
Vanessa (32)

1:1 Spirit sessie

Als eerste wil ik je nog eens bedanken Naomi. Het is zo gek en fijn om bij jou te zijn. Je bent wat jonger dan ik, maar je voelt als een wijze oervrouw van 4.000 jaar in het lichaam van een godin. Wauw. En tegelijkertijd ben je gewoon chill en zou je m’n buurvrouw kunnen zijn. Dat alleen al was een mooie ervaring. Verder was het niks van wat ik verwachte, maar beter én tegelijkertijd ook weer alles en meer. Alleen maar positief dus. Ik heb wel vragen, maar ook rust in sommige dingen niet weten of snappen. Ik ben lichter geworden en m’n vertrouwen in van alles is toegenomen. Wat een cadeau. Ik weet dat er nog veel werk aan de winkel is, stel je voor dat ik me zou gaan vervelen 😉 Ik vertrouw erop dat ik gesteund en geleid wordt hierbij en dat ook deze weg zich ontvouwt. Wie weet kruisen onze paden in de toekomst weer. Ik hoop het. -
Martine
Ik merkte meteen dat Naomi werkt vanuit puurheid uit haar hart, wat ik heel mooi vond. Zij probeert zich niet spiritueler voor te doen, ze was erg relaxed en haarzelf. Daardoor voelde het ook gegrond en no-bullshit aan. Dat vond ik fijn. Ze spiegelde de energie en haakte in op een thema dat in mijn persoonlijke leven speelt momenteel.
Kiara (24)
Lieve Naomi, Nogmaals heel veel dank, ben zo dankbaar dat ik met jou deze mooie reis heb mogen maken. Ik voel al dat ik er heler uit aan het komen ben. We hebben zoveel besproken dat alles met flarden binnen komt. Ik ga zeker dit laatste ritueel uitvoeren wat een prachtig voorstel van het universum. En verder alleen maar dank, dank. Dankbaar dat ik bij jou mocht komen.
Hanneke

Spirit Guide journey

Eind 2021 heb ik een groepstraject van drie maanden bij Naomi gevolgd en wat ben ik dankbaar dat ik mezelf dat heb gegund. Naomi haar veld is ontzettend liefdevol, krachtig en helder. Het zorgde ervoor dat ik mij gedragen voelde, leerde vertrouwen op mijn eigen pad en mijn eigen magie mocht ontdekken. Waar ik eerst constant twijfel ervaarde over keuzes sta ik nu zoveel meer in contact met mijn lichaam en mijn spirit guides. Mijn veld voelt helderder, krachtiger en ruimtelijker. Maar vooral het vertrouwen in mijn pad, wat zo ontzettend is gegroeid, heeft veel rust in mijn leven gebracht. Het voelde ontzettend veilig om samen met Naomi in een groep dit traject te gaan doen en om juist samen met andere vrouwen te groeien. Ik heb zoveel geleerd van de processen van de andere vrouwen en het voelde echt als een aanvulling. Dankjewel lieve Naomi voor de magie die je in mijn leven hebt gebracht.
Nynke Hoekstra
Naomi heeft mij bewust gemaakt van bepaalde dieper liggende patronen (ondank ik toch al een tijdje bezig ben met persoonlijke ontwikkeling en dacht hier al best bewust van te zijn), ze heeft mij begeleid bij mijn groei door middel van leuke en creatieve opdrachten en heeft een hele veilige space gecreëerd waardoor ik me gezien en gerespecteerd voelde in een groep vrouwen, waar ik nu nog steeds een sterke verbinding mee voel. Naomi heeft tijdens heel het traject ingevoeld waar we behoefte aan hadden, waar nodig heeft ze persoonlijk op ons afgestemd en daardoor klopte alles voor mij op ieder moment. Ondanks dat Naomi het traject begeleid heeft, voelde ze niet als een 'begeleider', maar gewoon als één van ons. Ik ben Naomi, de andere vrouwen en ook mijzelf heel dankbaar voor alles wat ik tijdens het traject heb mogen leren en ervaren!!
Sandra van Burg

Reiki kids

Reiki Kids is echt een aanrader!! Mijn zoon van 10 heeft genoten van de 2 dagen onder de liefdevolle begeleiding van Naomi. De zelfbehandeling met Reiki helpt hem om vanuit z’n hoofd in z’n lijf te komen en daardoor valt hij veel gemakkelijker in slaap. Wat mij betreft zou dit opgenomen mogen worden in het curriculum van het basisonderwijs!
Nicole Machielse
Ze vond het geweldig! Ze was helemaal vol van het weekend, ik vind haar gegroeid, en ze zei dat ze niet kan wachten tot ze 14 wordt en reiki II mag volgen.
Suzanne Jungst

Reiki

De reiki cursus was een magische ervaring. Twee dagen die, voor mij, volledig in het teken hebben gestaan van universele energie, dankbaarheid, inspiratie en liefdevolle verbinding. Woorden doen de ervaring te kort. Ik heb enorm veel bewondering voor mijn reiki master Naomi die de cursus begeleidt vanuit haar ziel; puur, eerlijk, liefdevol en krachtig. Naomi ontvangt je met open armen en ze creëert op natuurlijke wijze een hele fijne ruimte waar iedereen zichzelf mag zijn.
Lieke
Naomi creëerde een ontspannen, veilige omgeving waardoor ik het gevoel had dat ik gedragen werd. Het was fijn om in een kleine groep dit te ervaren. De dagen voor de cursus voelde ik me heel onrustig, de twee dagen in Wilnis hebben ervoor gezorgd dat dat plaats heeft gemaakt voor rust. Ik voel me meer ontspannen en maak me minder zorgen.
Sabien
Ik vond het zo mooi en vooral zo ontzettend simpel eigenlijk. De cursus zelf was heel relaxed en fijn. De inwijdingen waren magisch. Fijn ook dat er zoveel ruimte was voor vragen en nu een extra tool te hebben om mezelf rust en balans te geven. De dagen na de cursus was ik juist veel energieker en helderder in mijn hoofd, superfijn.
Marieke
Naomi heeft me diep geraakt tijdens de cursus (in positieve zin). Daarnaast heb ik golven van vertrouwen, zelfliefde, en verbondenheid ervaren. En plezier! Ik voel me dankbaar voor wat ik heb mogen ervaren tijdens de Reiki 2 cursus. En wat het in gang heeft gezet. Daarnaast voel ik me wakker en blij! Naomi heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik heb alle vertrouwen in haar deskundigheid. Ze creëert een veilige plek voor iedereen uit de groep en laat je zelf tot inzichten komen. Daarnaast is ze niet bang te zeggen waar het op staat of de vinger op de zere plek te leggen.
Sabien
Lieve Naomi, nu enkele weken later wil ik je toch laten weten hoe het me vergaat. Wat een bijzondere gave Reiki, het is elke dag aanwezig bij mij in mijn zijn. Is het op mijzelf of bij de Reiki "klanten" die spontaan mijn pad opwandelen. Ik heb tot nu toe al een aantal mensen in behandeling, ieder met zijn eigen verhaal of pad, ik ervaar tijdens de behandeling mooie en soms ook heftige dingen. Ik zie soms beelden, soms alleen een gevoel er volgen na de behandeling en na het ontwaken op de tafel met een vaak voldaan heerlijk warrig slaaphoofd prachtige en soms intense gesprekken rechtstreeks uit het hart. Ik ben je dankbaar voor de cursus, het heeft mijn leven een nieuwe wending gegeven een glans en sparkle en het is zo fijn om zelf te ervaren of met anderen. Ik kijk uit naar Reiki 2 maar voor nu genieten van wat is wat komt en is geweest.
Judith
Ik wil je allereerst nog bedanken voor de 2 prachtige Reiki 1 dagen. Het was een rijke, intense ervaring die veel bij me losgemaakt heeft. Ik heb bewondering voor de puurheid, rust en liefde die je uitstraalt en de wijze waarop je de cursus geeft. Het voelde zo liefdevol om in deze groep te zijn. Sinds de cursus voel ik me veel meer ontspannen en het gaat me makkelijker af om dicht bij mezelf te blijven en emoties te laten komen en gaan. Mijn vertrouwen en veerkracht zijn gegroeid. En het mooist cadeau voor mezelf is dat ik me iedere dag Reiki kan geven! Het gekke is dat het vanaf het eerste moment zo natuurlijk voelde. Het is zo vanzelfsprekend dat ik iedere dag tijd maak voor Reiki. Het kost me geen enige moeite.
Dieuwke

Ontvangen liefde

Reviews ervaringen Naomi van Ree
Reviews ervaringen Naomi van Ree
Reviews ervaringen Naomi van Ree
Reviews ervaringen Naomi van Ree
Reviews ervaringen Naomi van Ree