Opleiding Mediumschap

Je wilt je meer verdiepen in de intelligentie om ons heen. Je bent gevoel en je weet dat er meer is. Deze training is bedoeld voor diegene die op een veilige manier wil fungeren als kanaal en medium.  

Kiezen voor dit pad, is kiezen voor het pad van je ziel en je bestemming.  

Eigenlijk wijst alles er al naartoe, er is geen ontkomen meer aan. Ergens voel je dat fungeren als gids voor andere energieën misschien wel je zielsmissie is.

DSC00582

Een opleiding op de laag van de ziel (psychic), maar ook de laag van overledenen & gidsen.

Integreer jouw gaven

Wil je fungeren als gids voor anderen, dan zul je je eigen innerlijke wereld moeten kennen wil je een sterke basis hebben. Het integreren van jouw eigen unieke mediumschap in je leven en vanuit die sterke basis eventueel met anderen aan de slag te gaan. 

Lesdagen aantal wordt later bekend gemaakt.

Thema's

○ Energie: de basis

○ Zintuigen: heldere mediamieke gaven

○ Technieken van het mediumschap.

○ Demonstraties.

○ Mediumschap filosofie

○ Hoe leef je, wie ben je in essentie?

○ Gidsen

○ Het pad van de ziel (waarom zijn we hier en voor wat?)

Over Naomi

Als klein meisje zag ik overleden mensen & dierenspirits (wolven, vogels). Ook voelde ik vaak wat er aan de hand was met iedereen in de ruimte, wist ik vaak wat er ging gebeuren en wanneer familieleden kwamen te overlijden. 
Mijn beide oma’s -zowel uit mijn vaders als moeders familielijn- waren mediamiek begaafd, maar laat je niet ontmoedigen. Stap in mijn veld om jouw eigen unieke gaven te vertalen naar het mediumschap in de praktijk. 
Ik geloof dat het mijn lotsbestemming is om juist andere mediums op te leiden vanuit mijn krachtige voorouderlijke lijn. Wees welkom. 
Naomi van Ree - Kachamba