In Element Retreat

 

“Naar de essentie van jezelf in vijf dagen”

Naomi & Liona nemen je mee op reis naar het begin. Het begin van iets nieuws, wat tegelijkertijd heel oud is, wettende dat al het begin vraagt om een einde. Het loslaten van wat niet meer past en mag neervallen als bladeren op de grond, dienend als voeding voor nieuw leven. 

Gedragen door het landgoed van Yemaya, de elementen en de spirits die ons – al reizend door je innerlijke landschap – zullen dragen en voeden met al wat nodig is. Geworteld in je eigen basis met een stevigheid in je lichaam en subtiele helderheid in je brein, zul je het leven weer instappen. 

000098570022

"Dit is het beste wat mij ooit is overkomen!
What the fuck!" - Norbert

Reis naar de healer in jezelf

Tijdens dit 5-daagse retreat reizen we diep in jouw eigen innerlijke wereld. Dit is de 4e keer dat In ELEMENT wordt gehouden en iedere editie is een doorslaand succes geweest. Naomi en Liona hebben beide bijna 8 jaar ervaring in dit werk en al duizenden mensen begeleid op de weg naar: innerlijke rust, krachtig in het leven staan en verbinding met Spirit. Het jaarlijkse retreat is een kroon op ons werk en nergens bereiken we zulke blijvende en diepgaande heling. 

 


Wat je zult ontvangen

De prachtige en rustgevende omgeving in Groningen zorgt ervoor dat we het thuisfront echt vergeten. Om ons er daarna weer ten diepste mee te kunnen verbinden. Tijdens dit retreat kom je los van oude patronen, waardoor je jouw ware zelf ontdekt. We reiken je ook tools aan om structurele verandering in je leven te kunnen doorvoeren. Alle maaltijden worden voor je verzorgd en je deelt deze ervaring met een groep gelijkgestemden. Een uitnodiging om echt contact te maken met jezelf en een vernieuwde connectie te creeren. IN ELEMENT zal 100% een blijvende en positieve impact op je leven hebben. Dit beamen echt alle 60 deelnemers die je voor gingen!

 

Waarom je dit retreat niet mag missen:

○  Vernieuw & verdiep de connectie met jezelf

○ Kom tot rust in een helende omgeving

○ Doe inspiratie op voor je (werkende) leven

○ Begeleiding van zeer ervaren therapeuten

○ Groep van gelijkgestemden

○ Biologische en gezonde maaltijden

○ Privé sauna op het terrein

Wat haal je eruit?

○  Sta steviger in je relaties zowel werk als privé

○ Voel je bewuster en liefdevoller in je rol als (groot)ouder

○ Verstevig de relatie met je werk

○ Herinner en leer om je eigen energie te managen

○ Versterk de relatie met jezelf

Oud-deelnemers ontdekken hun droombaan, vinden ware liefde, en mensen in je omgeving zien blijvende verandering in je ‘zijn’ en in je energie.

000098560004

Retreat

○ 3 tot 7 juli 2024
○ Holistisch, energetisch & zielswerk.
○ 5 dagen, 4 nachten
○ Slaapkamers, 1, 2 tot 4 pers.
(Of kom met je eigen camper/tent)
○ Gebruik van sauna.
○ Privé natuurmeer om in te zwemmen.
○ Groot landgoed, weides en bos om te
wandelen.
○ Biologisch & vegetarisch eten.
○ Locatie: Land van Yemaya in Groningen

Transformerende reis bij Kachamba

Programma

○ Rust, stilte en ruimte voor jezelf.
○ Diepgaand therapeutisch werk d.m.v systeemwerk & opstellingen.
○ Lichaamswerk, beweging, dans en stembevrijding.
○ Sjamanistisch ritueel: soul retrieval.
○ Sjamanistische reis naar de onderwereld.
○ Krachtig verbonden ademwerk.
○ Werken met ancestors, vorige levens, magie & Spirit.
○ Veel lachen en genieten!

Investering

○  €1599,-  p.p. o.b.v. gedeelde kamer of kampeerplaats voor tent/camper)

○ €1750,- p.p. o.b.v. een 2 persoonskamer
Mail voor beschikbaarheid

○. €1950,- p.p. o.b.v. een 1 persoonskamer
Mail voor beschikbaarheid

○ Inclusief overnachting, eten, faciliteiten, bedlinnen + 2 handdoeken.

○ Exclusief vervoer naar locatie.

○ Betaling in 4 termijnen is mogelijk, er komt dan 10% bovenop het totaalbedrag.

○ Zakelijke factuur met vermelding ‘coaching’ is mogelijk.
Let op: geef dit alsjeblieft aan voordat je de betaling doet.

Integratie

Houd er rekening mee dat de transformatie van dit retreat erg sterk kan zijn en daarna even kan duren om te verwerken en te integreren.
Met dat in gedachten vragen we je een maand voorafgaand aan het retreat om een intake-formulier in te vullen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het retreat van dit jaar het beste aansluit bij jouw proces.
Zorg ook dat je na het retreat een paar dagen kunt landen.

Heb je nog vragen of wil je eerst even bellen om kennis te maken? Graag zelfs! 

Mail dan voor een telefonische intake.

In Element Retreat team

Naomi

Begeleiding

Naomi & Liona zijn beiden natuurgeneeskundig therapeut, healer & medium. Met een achtergrond in o.a. reiki, oosterse elementen, inheems sjamanisme, Chinese geneeskunde, hekserij, energetische massage, taoïsme, tantra en holistische voeding.

Ze helpen je het verleden te helen, het pad vrij te maken en intenties tot leven te brengen.
Samen reizen we van het soms zo hectische stadsleven, naar een plek van rust in het noorden van Groningen.

Van een naar buiten gerichte blik tot de diepe reservoirs van wijsheid binnenin jezelf. Van een ziel die gewond, verloren of vastzit: naar kracht, een doel, met de elegantie van wie je werkelijk bent.

Liona Dalia - team Kachamba

Liona

Team

Rianne Verwijs

Rianne is in het dagelijks leven werkzaam vanuit haar eigen praktijk. Ze heeft een achtergrond in de jeugdzorg, maar is ook geschoold in Reiki & ademtherapie. Ze is gefascineerd door werken met de wijsheid van het lichaam, vooral omdat ze zelf heeft ervaren hoe krachtig en helend dit is. 

“Twee keer ben ik als deelnemer aanwezig geweest op het In Element Retreat. Het reizen naar binnen met behulp van de elementen heeft mij teruggebracht naar mijn Zelf.

Ik voel me dankbaar dat ik nu voor de tweede keer als onderdeel van het team mee kan naar het In Element Retreat en ik kijk er naar uit om jou daar te ontmoeten!” 

Rianne Verwijs - team Kachamba

Rianne Verwijs

Rianne is in het dagelijks leven werkzaam als jeugdzorgwerker, heeft een achtergrond in Reiki en zal dit jaar de opleiding tot ademtherapeut starten. Ze is gefascineerd door werken met de wijsheid van het lichaam, vooral omdat ze zelf heeft ervaren hoe krachtig en helend dit is. 

“Twee keer ben ik als deelnemer aanwezig geweest op het In Element Retreat. Het reizen naar binnen met behulp van de elementen heeft mij teruggebracht naar mijn Zelf.

Ik voel me dankbaar dat ik dit jaar als onderdeel van het team mee kan naar het In Element Retreat en ik kijk er naar uit om jou daar te ontmoeten!” 

Rianne Verwijs - team Kachamba

Lieke Onstein

Meet Lieke: een warm hart, een grote glimlach en een unieke capaciteit om een veld te creëren waarin jij wordt uitgenodigd om te voelen wie je werkelijk bent.

Waar de wereld ons lijkt te leren de redenen buiten onszelf te zoeken, gelooft Lieke dat de antwoorden altijd van de bron van binnen komen.

Lieke werkt als persoonlijk begeleider in de psychiatrie en als Reiki Practitioner. Tijdens het In Element retreat zal zij Liona en Naomi ondersteunen

Lieke Onstein - team Kachamba
Lieke Onstein - team Kachamba

Lieke Onstein

Meet Lieke: een warm hart, een grote glimlach en een unieke capaciteit om een veld te creëren waarin jij wordt uitgenodigd om te voelen wie je werkelijk bent.

Waar de wereld ons lijkt te leren de redenen buiten onszelf te zoeken, gelooft Lieke dat de antwoorden altijd van de bron van binnen komen.

Lieke werkt als persoonlijk begeleider in de psychiatrie en als Reiki Practitioner. Tijdens het In Element retreat zal zij Liona en Naomi ondersteunen.

Ervaringen van anderen

Joryl
Read More
De in element retreat. Ja, hoe geef je daar nou woorden aan? Dat is best wel lastig als er op zoveel lagen dingen zijn gebeurd. Het was een sprong in het diepe die ik vol vertrouwen en met gezonde spanning tegemoet ging. De begeleiding van Liona, Naomi en Thijs maakt het van begin af aan een veilige space waarin alles er mag zijn. Vol wijsheid en kracht geven ze dit vorm, waarin ze ook eerlijk en hard zijn als dit nodig is. Alles er laten zijn is heus niet altijd even makkelijk, maar juist de ruimte krijgen om die moeilijkheden vol onder ogen te zien. Dát is heel waardevol. Als je bereid bent je hier aan over te geven, je in het donker te bewegen, is er ook uiteindelijk weer licht. Een ongoing proces, een soort dans van het leven. Een dans die we in deze week mochten (her)ontdekken en verrijken met het werken rondom de elementen. Op het mooie land van Yemaya en met een bijzondere tribe mensen mochten we deze samen maar ook geheel op onze eigen manier vormgeven. Ik ben onwijs dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Door deze week heb ik echt flinke stappen in mijn eigen proces kunnen zetten, ben ik helemaal geland in mijn hele lijf en zijn en is mijn hartenkracht geactiveerd.
Leanne
Read More
Woorden doen voor mij wel echt te kort om uit te leggen hoe geweldig ik de week vond, maar de week was magischer en geweldiger dan ik van tevoren had verwacht. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond de opbouw van de week superfijn. Het programma en de rust daarin vond ik ook prima. Ik vond het ook fijn dat jullie daarin wel flexibel waren door het programma aan te passen aan de hand van de vibe van de groep. Super bijzonder. Ik vond het daarnaast ook prettig dat we de zoom sessie hebben gehouden. Al was het alleen al voor het gevoel om nog een keer als tribe bij elkaar te komen en het gevoel ervan te voelen. Als eerste heb ik de hele week ten volste genoten om naar de wisselwerking te kijken van jullie drie. Ik vond het echt magisch om te zien hoe goed jullie op elkaar ingespeeld waren en zo erg genoten van het organiseren van de hele week. Hoe blij jullie waren als wij diep down gingen. Maar dan op een super positieve manier. Ik heb zoveel bewondering voor de magie die jullie hebben opgebracht in de groep. Ik hoop dat ik dat ter zijner tijd ook kan gaan doen.
Melinda
Read More
Dit was een plek, een week waar je geen maskers van de sociaal geaccepteerde wereld droeg. De direct eerlijk en openheid je als een warme knuffel tegemoet kwam rennen. Een plek om te ZIJN, in plaats van je mee te laten slepen. Word er een je gevraagd om echt eens te gaan zitten en voelen. Te onderzoeken en te ontdekken. Om te connecten met je innerlijke ik en vooral om los te laten en te helen. HELING is eigenlijk het grootste word wat er allemaal gebeurd, samen met MAGIE. Wat je kan verwachten is dat je de mensen in de groep die je op de eerste indruk het meest uit de weg zou gaan lopen, het eerst op je af komen en het snelst me zal connecten, je triggeren om opzoek te gaan naar de 'waarom'. De liefde van de groep (je tribe) je hart sneller laat kloppen en de oordeelloosheid en vakkunde van Naomi, Liona en Thijs je omver blazen. Maar nog meer zal je je echte eigen 'oer' krachten ondervinden, terug vinden en van je tenen tot aan je kruin kunnen voelen, gebruiken en lief hebben. Wat er gebeurd is niet in woorden uit te drukken maar het resultaat is mind blowing. DANKJEWEL.
Astrid
Read More
Ik heb deze magische, intense, waardevolle In Element retraite gedaan - en voel me krachtig, vol liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Het ging heel diep, hoog in de lucht en geaard op de grond, zingend en dansend. En dat alles met fijne mensen op een prachtige plek in de natuur, met een heerlijk meer om te zwemmen, elke dag. Het was precies goed. Ik waardeer de wijsheid van Liona en Naomi en vertrouwde hen vanaf moment 1 in alles wat ze doen. Dit zijn twee ontzettend krachtige en kundige vrouwen en ik ben zo blij ze ontmoet te hebben, en dat ze mij zo fijn hebben begeleid op mijn reis deze week. Ik denk dat iedereen een retraite als deze kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je helemaal vast zit, in je verleden of met het oog op je toekomst. Of als je gewoon een extra zetje nodig hebt voor je volgende stappen, zoals bij mij het geval was, en op de reis nog fijn wat oude troep tegen komt om uit de weg te ruimen, zodat die helemaal vrij is voor alles wat ik nu ga doen. Zin in!
Amy
Read More
Lieve bijzondere schatten, 1000 maal dank voor deze life changing ervaring. Bedankt voor het zien, horen, voelen, het in mijn kracht zetten. Ik merk dat ik nog steeds aan het verwerken / landen ben, maar dat het warm voelt van binnen. Ik ben (even) voldaan. En die rust was ik lang kwijt. Dus ja, er is iets veranderd in mezelf en letterlijk in mijn houding. Er is echt een versie van mezelf van voor het retreat en na het retreat.
Wendy
Read More
Zij weten op een doortastende, liefdevolle manier door je weerstand heen te breken, om je daar te laten te komen waar het werkelijk om draait. Om je vervolgens te ontdoen van je ballast, zodat je je ware potentieel kunt gaan leven. Om dat te kunnen en te gaan doen waar je in dit leven voor geboren bent. Ze laten je ziel weer herinneren en weten. Ik heb eindelijk gezien wat ik altijd al wist en geloofde. MAGIE BESTAAT ECHT!
Previous
Next
No event found!