Reiki cursus Naomi van Ree

Reiki 2

In de Reiki 2 cursus leer je hoe je Reiki op afstand kunt geven en hoe je je huidige behandelingen kunt versterken en in minder tijd hetzelfde effect kunt creëren. Tijdens de tweede graad Reiki, Oku Den genaamd, duik je dieper in de wereld van Reiki en breid je je kennis verder uit. Hier maak je kennis met de Reiki symbolen, die je in staat stellen om situaties liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.
Je leert de Reiki symbolen kennen en leert hoe je ermee kunt werken om situaties te transformeren. Op dag 1 leer je over de symbolen en hoe ermee te werken, terwijl dag 2 zich richt op initiaties en verdiepende Reiki technieken op afstand.

Belangrijke informatie:
↠ Ter voorbereiding krijg je toegang tot een online leeromgeving met audio- en videomateriaal.
↠ De cursus duurt twee opeenvolgende dagen van 10:00 tot 16:00 uur, waarop onder andere behandelingen en initiaties plaatsvinden.
↠ Het is belangrijk om de avonden van de cursus rustig te plannen om de informatie goed te verwerken en de helende werking optimaal te benutten.
↠ Gemakkelijke kleding en warme sokken worden aanbevolen.
↠ Na afronding ontvang je een certificaat.

  • Belangrijk:

    Je kunt deelnemen aan deze cursus nadat er minstens 90 dagen zijn verstreken na het behalen van de 1e graad tijdens de cursus Reiki 1. Als je ergens anders bent ingewijd, neem dan contact met mij op via team@kachamba.nl

Date

Sep 07 - 08 2024

Time

10:00 am - 5:00 pm

Investering

€650,00

Meer informatie

Meld je aan

Locatie

KACHAMBA
Aanbod

Kachamba

Naomi van Ree
Meld je aan